Smaken die raken

Welkom bij Exter

Authentieke hartige smaken, dat is onze expertise. Vlees, vis, kip, groente, umami: alles kunnen we maken. Op natuurlijke basis, volgens ons authentieke proces bereid: langzaam inkoken en bakken in de oven.

En dat al sinds 1928!

Met klanten in alle continenten zijn we een echte wereldspeler. Ons geheim? Onze authentieke bereidingswijze, de kennis van grondstoffen tot droogtechnieken én onze persoonlijke samenwerking. Want alleen samen met u, kunnen we de smaken maken, die consumenten raken. Welkom bij Exter!

Meer
hartige smaken
Afbeelding

Vacatures

 

Exter is gespecialiseerd in authentieke hartige smaken: vlees, kip, vis, groenten, bouillon en umami (typische ‘hartige’ smaak). Onze authentieke smaken vind je overal terug. In soepen, sauzen, vlees, snacks en kant-en-klaar-maaltijden over de hele wereld.

Met klanten in alle continenten zijn we een echte wereldspeler. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zaandam. In Bangkok (Thailand) hebben we een fabriek, een applicatiecentrum en een verkoopkantoor. Spreekt jou dit aan en lijkt het je leuk om te werken bij een internationaal georiënteerd en dynamisch  bedrijf? Dan is werken bij Exter misschien iets voor jou! We zijn altijd op zoek naar mensen met een passie voor smaak. Bekijk snel onze beschikbare vacatures.

 

Hartige product portfolio

 

Alles is mogelijk

Al onze smaken zijn GMO-vrij. We kunnen leveren volgens specifieke declaraties, zoals kosher, halal, vegetarisch. Ook clean label, natural en veganistisch behoren tot de mogelijkheden.
 

Onze smaken

Exter is gespecialiseerd in hartige smaken, bereid op authentieke wijze: vlees, kip, vis, groenten, bouillon en umami. Het langzaam in laten koken en bakken in de oven geven een intense smaak en prachtige kleur.
 

Alle toepassingen

De smaken van Exter vind je overal terug. In vlees, soep, sauzen, kant-en-klaarmaaltijden, chips, kroketten. En dat over de hele wereld. Voor welke toepassing heeft u ons nodig?